Comerç electrònic amb WooCommerce

Comerç electrònic

WordPress és la teva oportunitat per començar a vendre a Internet de forma seriosa

WordPress és, gràcies a l’extensió WooCommerce, la plataforma de comerç electrònic més utilitzada del món i la que més volum de vendes genera. Combina senzillesa i potència com cap altra solució, i el seu caràcter de programari lliure li proveeix una gran flexibilitat.

És WooCommerce la millor tria per a un negoci en línia?

A Fesomia sempre hem estat força agnòstics respecte a tipus de programari, marques i tendències. Però et podem assegurar que WooCommerce és una solució excel·lent que cobreix amb eficàcia qualsevol necessitat de venda en línia.

Per comerços grans i petits

Hom associa WooCommerce amb petits negocis i, efectivament, així ha estat tradicionalment. Però els últims anys, nombroses grans botigues estan migrant cap a aquesta plataforma, donant-li l’oportunitat de demostrar que sap gestionar grans volums de dades i de transaccions amb agilitat. Amb una implementació professional, WordPress pot afrontar amb èxit qualsevol mida de negoci.

Llibertat és flexibilitat

Com a programari lliure, WordPress i WooCommerce poden adaptar-se a infinitat de requeriments, per específics que siguin. T’avancem algunes de les característiques bàsiques, a partir de les quals pots començar a imaginar-ne d’altres per al teu negoci.

  • Múltiples idiomes, monedes i impostos. I gràcies al geoposicionament, pots oferir una experiència de compra personalitzada de forma automàtica.
  • Control d’estoc. Mantingues les disponibilitats de cada producte al dia.
  • Productes amb variacions infinites. Mides, colors, talles, acabats… cada una amb els seus preus, estocs i imatges.
  • Vendes físiques i digitals. Si tens productes que s’han de descarregar, els pots gestionar inclús de forma combinada amb els físics.
  • Múltiples formes de pagament. Targetes de crèdit, PayPal, transferències, contra-reemborsament, Bitcoins… o sense cost. El teu client tria.
  • Diversos sistemes d’enviament, inclosa la recollida en botiga només per als productes o localitzacions que determinis. Les despeses d’enviament també poden segmentar-se per productes i/o localitzacions.
  • Informes de vendes, d’ingressos, de clients, d’estoc i de qualsevol paràmetre que necessitis monitorar.

Aquestes són només algunes de les característiques essencials de WooCommerce. A Fesomia podem implementar qualsevol particularitat que el teu negoci requereixi.

Una implementació professional és el primer pas per estalviar diners i problemes

A Fesomia et proposem un mètode de treball perquè no et penedeixis de res en la gestió del teu negoci en línia, amb les següents fases:

Tot amb un cost econòmic previsible, sensat i sense sorpreses.