Blogs

Blogs

WordPress és sinònim de blog

L’any 2003 apareixia en escena WordPress per canviar per sempre el fenomen dels blogs, arribant avui a gestionar la pràctica totalitat d’aquest mitjà de comunicació. No és l’única plataforma disponible, però amb tota seguretat és la primera que has de valorar si estàs pensant en crear un blog.

Si el teu blog és crític, tria una instal·lació professional

Gràcies a la seva creixent popularitat, WordPress permet una gran varietat d’implementacions. Una anàlisi acurada de necessitats i un bon coneixement de les possibilitats existents ens permet oferir-te la millor instal·lació possible per al teu projecte.

Anàlisi de temes i extensions

Avui dia, el catàleg de temes, extensions i altres complements disponibles per al WordPress és enorme. Per aquesta raó es fa molt necessària una tria assenyada dels components que garanteixi un entorn estable i eficient.

A Fesomia també desenvolupem extensions i temes a mida si els que necessites encara no existeixen.

Allotjament i manteniment

Si disposes de la teva pròpia infraestructura, t’aconsellarem sobre la configuració més adequada per a que la instal·lació i l’explotació sigui un èxit. També podem treballar amb el teu proveïdor d’allotjament, si aquest és el teu cas. I, per descomptat, a Fesomia et podem oferir directament un servei d’allotjament professional d’alt rendiment, perfectament configurat i administrat 100% per nosaltres.